Aktiviteter

 Har du idéer?


Vill du själv vara med och ordna en konsert, ett event, spela något, uppträda på något vis eller bara berätta något för oss? Vår mejladress: info@mittforum.se

De kontaktuppgifter du ger oss kommer enbart att användas för att hålla kontakten med dig. De sparas i max sex månader efter att kontakten är avslutad, och raderas direkt om du så önskar. Vill du veta mer om vår integritetspolicy, hör av dig.

MittForum är en kulturförening i Salems kommun. Vi ordnar aktiviteter med musik, dans och utställningar där möten alltid är i fokus. Vi tycker om att förena det viktiga med det roliga. För det mesta håller vi till på Centralvägen 2 i Rönninge.

Under de senaste åren har vi arrangerat fredagshäng med musik och konst-utställningar, julmarknad, Sommarkul för barn, Salem i en trädgård med politikermöten och företagsmässa, berättarkafé, baktävling för Wilhelminabakelsen, after-work, seniordans, Rönninge Jazzjam, och Kubafest. 


"Språkvän i Salem" har ordnat möten och fotokurs för nyanlända och svenskar.


Under 2020 var tanken att ordna loppisar, barndisco, seniordans, jazzfest och Hållbar Helg. Men nu går MittForum på lågvarv för att minska Corona-spridningen.