Aktiviteter och kurser

MittForum är en kulturförening i Rönninge som anordnar aktiviteter med musik, dans, utställningar, och där möten alltid är i fokus.

 

Under förra året och våren har vi anordnat fredagshäng en gång i månaden med musik och konstutställningar, en julmarknad, Sommarkul för barn, Salem i en trädgård med politikermöten och företagsmässa, baktävling för Wilhelminabakelsen, AW med jazzhäng och så Kubafest i en trädgård.

 

Vi har hyrt ut lokalerna till Språkvän i Salem som anordnat roliga träffar och aktiviteter, som en fotokurs för nyanlända och svenskar.

 

Vi tycker om att förena det viktiga med det roliga och håller till på Centralvägen 2 i Rönninge.

Konstutställning med Midde Middenge som bjöd på ett oförglömligt vernissage med opera, värme och glass en varm vårkväll.

Under hösten och vintern ska vi sätta programmet för våren och sommaren 2019. . Mejla gärna oss så får du information om det vi kommer anordna.

Vår mejladress: info@mittforum.se

 

Vill du själv vara med och anordna en konsert, ett event, spela något, uppträda på något vis eller delta i något tema?

 

De kontaktuppgifter du ger oss kommer enbart att användas för att hålla kontakten med dig, de sparas i max sex månader efter att kontakten är avslutad, och raderas direkt om du så önskar. Vill du veta mer om vår integritetspolicy, hör av dig.

 

Du kan anmäla dig här:

 
 
Salsa
Tango
Bellydance
Afrokubansk
Kubatrummor
Skriv 21-27 nov
Impro
Foto
Självporträtt
Adobe Photoshop
Adobe InDesign
Adobe Illustrator
Adobe Illustrator2
Impro 60 +
Skriv 20 och 27 nov
Skriv 21 och 28 nov